Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Welkom bij Memmesoarch Wij Dragen

Wanneer je zwanger bent, komt er een hoop op je af. Het is een tijd van reflectie en stilstaan bij wie je bent en wat je nodig hebt. Waar kom je vandaan en wat heb jij nodig om in vertrouwen geboorte te geven aan het kindje in je buik? Ik help je graag om met vertrouwen in je eigen lichaam naar de bevalling uit te kijken. Met behulp van verschillende werkvormen en coaching geef ik je inzicht in wie jij werkelijk bent, wat je nu tijdens je zwangerschap en straks rond de bevalling nodig hebt én waarom je handelt vanuit bepaalde patronen. 

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van moeders met angst voor de bevalling. Door middel van coaching en een unieke gespreksvorm kan ik je helpen om naar je eigen lichaam te luisteren en de signalen te volgen die je moederbrein, je moederlijke intuïtie, je ingeeft. Omdat je kindje al jouw emoties en ervaringen met je mee beleeft, adviseer ik je graag over hoe je jouw baby met deze gevoelens om kunt laten gaan. Dat klinkt wellicht zweveriger dan het is, maar als je kindje jouw angst ervaart, ervaart het ook jouw geruststelling en liefdevolle betrokkenheid. Je zult zien dat het jullie beide ontspant.

Het kan gebeuren dat de periode rond de geboorte van je kindje anders verloopt dan verwacht. Wanneer je met negatieve gevoelens terugkijkt op deze periode, spreken we van een geboortetrauma. Door middel van een zachte, maar bijzonder effectieve methode help ik je graag met je herstel, zodat jij weer kunt genieten en je je zelf terugvindt. 

Soms merk je dat bepaalde terugkerende patronen of thema's in je leven, zoals bijvoorbeeld faalangst, controledrang of het gevoel alles alleen te moeten doen, versterkt aanwezig zijn als gevolg van je geboortetrauma. In dat geval kan ik je in een aanvullende coaching inzicht geven in waar deze patronen hun oorsprong hebben en wat je kunt doen om dit te doorbreken.

Wanneer je veel meemaakt in de periode van kinderwens tot baby in je armen, heb je vaak behoefte aan een extra steuntje in de rug op het gebied van een band krijgen met je baby. Ook voor je baby kan zijn of haar start overweldigend zijn geweest, waardoor hij of zij je hard nodig heeft om bij te komen. Het dragen van je kindje kan hier voor jullie beide enorm helend zijn. Liefdevol, geborgen, dicht tegen je aan. Jouw neus in de haartjes van je baby, zijn oortje tegen jouw hart. Veilig en vertrouwt, zoals jullie dat al negen maanden gewend zijn. 


 

E-mailen
Bellen
Instagram