Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Individuele zwangerschapsbegeleiding

Wanneer je tijdens je zwangerschap te maken krijgt met angst voor de naderende bevalling kan het fijn zijn om naast verloskundige zorg extra begeleiding te krijgen. Tijdens je zwangerschap kom ik vier keer bij je,we kijken samen naar wat voor jou fijne momenten zijn. De eerste afspraak is de intake, soms is (indien gewenst en nodig) ter plekke ene herstelgesprek mogelijk. Tijdens de volgende afspraken help ik je door middel van een (toekomst)herstelgesprek om je angst los te laten en weer van je zwangerschap te genieten. Daarnaast help ik je bij het opstellen van het 'Meadiarium, het meest persoonlijke geboorteplan' en de voorbereiding op je bevalling. We bespreken waar jij behoefte aan hebt, waaraan juist niet en hoe je dit op effectieve manier kunt communiceren met de mensen om je heen. 

De cursus richt zich op jou en jouw bevalpartner(s). Een eventueel (toekomst)herstelgesprek is een op een, maar tijdens de overige afspraken is degene die jou tijdens je bevalling bij zal staan van harte welkom. In de meeste gevallen zal dat je partner zijn, maar dit kunnen bijvoorbeeld ook je moeder, zus of beste vriendin zijn. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt, dus het is aan jou of je alleen wilt afspreken of dat jullie samen komen.

De individuele begeleiding is maatwerk en kan daarom tegen gereduceerd tarief worden uitgebreid met alle andere diensten die ik aanbied. Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Bellen