Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Lees hier wat anderen vinden van Memmesoarch Wij Dragen

Wil jij ook jouw ervaring met Memmesoarch Wij Dragen delen? Stuur je reactie dan per mail en vermeld er bij of je naam er bij mag of dat je een verzonnen naam bij je rectie wilt plaatsen. Reviews via social media worden met werkelijke naam geplaatst.

Karin                                       Coaching op basis van geboortepatronen
"Het gesprek over geboorte in kaart heeft me heel veel gebracht. Het gaf me heel veel inzicht en nu een paar weken later merk ik pas echt goed wat het met me heeft gedaan. Het heeft me rustiger gemaakt, standvastiger, meer bewust van waarom ik dingen doe zoals ik doe. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik zit beter in mijn vel dan ooit. Ook ben ik minder impulsief geworden. Ik kan dingen beter vanaf een afstand bekijken. En ook relativeer ik beter. Het voelt alsof ik uit de cocon ben gekropen, klaar om de wereld in te gaan. De onrust is weg. Heel erg bedankt Jantina."

Petra                                      Draagadvies op maat
"Na een superfijn consult voor een draagdoek ook wel toe aan een draagzak. Hiervoor weer contact gezocht met Jantina en ze heeft ons weer super geholpen! Als er iemand veel over dragen weet, is Jantina het wel! Toen de draagzak binnenkwam heeft Jantina ‘m afgesteld, helemaal top! Ik kon me gelijk gebruiken! Bedankt weer Jantina!"

Carla                                  Draagadvies op maat
"Superfijn en duidelijk advies gekregen" 👍🏻😊 😊


E-mailen
Bellen
Instagram