Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Links

Ik werk vaak samen met andere zorgverleners en ken inmiddels heel wat lieve mensen in de geboortezorg. Het is natuurlijk fijn als jij daar gebruik van kunt maken. Natuurlijk kun je altijd bij mij terecht als je wilt dat ik even met je meedenk of voor tips, maar hieronder vind je een lijst met websites van zorgverleners met wie ik samenwerk. Veelal werkzaam vanuit dezelfde visie als ik; er vanuitgaand dat je als moeder mag vertrouwen op je eigen lichaam en intuïtie. Met een werkwijze die misschien niet direct gebaseerd is op het natuurlijk ouderschap, maar daar wel heel goed in past.


Rondom de geboorte en het moederschap

www.homecareverloskunde.nl  Zelfstandig verloskundige die bij jou thuis komt en volop de tijd neemt om jou écht te leren kennen. Geschoold in homeopathie voor verloskundig gebruik.

www.kraamzorgyvon.nl Yvon is zelfstandig kraamverzorgster en werkt op verzoek ook als Doula. Een vast gezicht tijdens de bevalling en kraamtijd. 

Liefdevolle Verwachting Petra Tijsma bereidt je met deze cursus voor op de eerste 2 jaar met je kindje.

www.karinbatteram.nl voedingscoach gericht moeders en vrouwen die dat (willen) worden.

Mamaliefdefotograaf Fardau Spijksma maakte de prachtige foto's die je op mijn website en drukwerk tegenkomt. Ze specialiseert zich binnen de fotografie op geboorte, kraamtijd, borstvoeding en dragen.


Kennis

De Geboortespecialist Hier volgde ik de opleiding tot geboortetraumaconsulent. Op de site staat veel informatie over de geboortetraumatherapie.

Trageschule Hier volgde ik de basiscursus voor draagconsulent en de bijscholing rekbare doek

Meacoaching Eliane Coutinho ontwikkelde het Meadiarium en verzorgt de training die ik volgde om hiermee te kunnen werken.


E-mailen
Bellen
Instagram