Je kindje veilig en geborgen tegen je aan, op kusjeshoogte, waar het vertrouwde geluid van je hartslag duidelijk hoorbaar is.

Geboortetraumaconsulent

Wanneer je zwanger bent, komt er een hoop op je af. Ik help je graag om met vertrouwen in je eigen lichaam naar de bevalling uit te kijken. Door middel van een zwangerschapscursus, persoonlijke begeleiding en een workshop geboorteplan schrijven, help ik je om je goed voor te bereiden op wat komen gaat en geef ik je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten. 

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van moeders met angst voor de bevalling. Als geboortetraumaconsulent kan ik je helpen om naar je eigen lichaam te luisteren en de signalen te volgen die je moederbrein je ingeeft. Angst is een slechte raadgever en ik help je graag om hier van af te komen zodat je volop kunt genieten van je zwangerschap en ontspannen aan je bevalling kunt beginnen.

Het kan gebeuren dat de periode rond de geboorte van je kindje anders verloopt dan verwacht. Wanneer je met negatieve gevoelens terugkijkt op deze periode, spreken we van een geboortetrauma. Door middel van een zachte methode help ik je graag met je herstel, zodat jij weer kunt genieten en je je zelf terugvindt. 

Als geboortetraumaconsulent ben ik aangesloten bij het team van De Geboortespecialist. Voor meer informatie over wat ik voor je kan betekenen verwijs ik je graag naar mijn website www.geboortetraumaverwerken.nl. Je mag me ook altijd bellen op 0683616819 voor meer informatie of het maken van een afspraak.