Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Informatie voor zorgprofessionals

Wanneer u werkzaam bent in de geboortezorg, is het mogelijk dat ik voor u en uw collega's een informatieavond organiseer. Ik ga dieper in op het thema geboortetrauma's en we bespreken wat voor bijdrage u kunt leveren aan een positieve geboorte-ervaring. De informatieavonden kunnen plaatsvinden op uw locatie, maar de mogelijkheid bestaat ook dat ik voorzie in een externe locatie. Ook is het mogelijk dat ik tijdens uw werkoverleg langskom om kort te vertellen over de zorg die ik lever en de manier waarop u een geboortetrauma signaleert. Ik lever bij voorkeur maatwerk en kijk daarom graag samen met u naar de mogelijkheden.

Ook wanneer u in Friesland een beurs op het gebied van ouders en kinderen of een mama-café organiseert kunt u contact met me opnemen; ik kom graag langs om informatie te geven over de verschillende diensten die ik lever en/of de verschillende manieren van ergonomisch dragen te demonstreren.

Bellen