Vol vertrouwen zwanger, volgens eigen intuïtie bevallen, op zachte manier herstellen.                    Je kindje veilig en geborgen , dicht tegen je aan.

Tarieven

Zwangerschapsbegeleiding

Workshop Meadiarium, incl. werkboek en follow-up

Herstelgesprek

Draagconsult aan huis

Workshop dragen voor gastouders


Cadeaubonnen

Reiskosten vanaf 9022BM*

Individueel 3x 1,5 uur, per stel

Groep, per persoon*
Tweede persoon koppel

1,5 uur, incl. begeleiding

Per half uur

starttarief groep, per half uur*
per persoon per half uur

In goed gevulde cadeauverpakking

per km

€275,-

€45,-
€20,-

75,-**

€17,50

10,- 
€7,50

elk gewenst bedrag

0,25

prijzen zijn inclusief 21% BTW

*Groepstarieven zijn inclusief reiskosten
**Is het voor jou wegens financiële redenen niet mogelijk om een herstelgesprek te doen, vraag je verloskundige of huisarts dan contact met mij op te nemen. In overleg met haar/hem kijk ik wat de mogelijkheden zijn. Het feit dat de zorgverzekeraar de behandeling (nog) niet vergoed, geldt daarbij niet als een opzichzelfstaand 'financieel probleem'.

Ik lever graag maatwerk, afgestemd op mijn cliënten en cursisten. Daarom mag je altijd contact opnemen wanneer je diensten wilt combineren of net iets anders nodig hebt dan wat je op mijn website kunt vinden. Ik zoek graag met je naar wat voor jou de beste werkwijze en/of behandeling is. Wanneer dat betekend dat je onverhoopt toch niet bij mij terecht kunt, help ik je graag in je zoektocht naar iemand die beter aansluit bij jouw behoefte.

Mijn werkgebied beslaat in principe heel Friesland. Voor individuele begeleiding, herstelgesprekken en draagconsulten kom ik in principe bij je aan huis. De groepscursus en workshop geef ik op wisselende locaties, eventueel in overleg met de groep. Mamacafé's zijn gratis toegankelijk en organiseer ik daarom thuis.Bellen