Je kindje veilig en geborgen tegen je aan, op kusjeshoogte, waar het vertrouwde geluid van je hartslag duidelijk hoorbaar is.

Draagconsulente Jantina van der Valk

Sinds april 2017 mag ik mij, na het volgen van de basic course bij '®Die Trageschule', draagconsulent noemen. Ik help je graag op weg wanneer je je kindje wilt gaan dragen en nodig je van harte uit om contact met me op te nemen. Voor informatie over dragen, de verschillende consulten en het maken van een afspraak ben ik via de onderstaande gegevens te bereiken. 

Ook wanneer je in Friesland een beurs op het gebied van ouders en kinderen of een mama-café organiseert mag je contact met me opnemen; ik kom graag bij je langs om verschillende manieren van ergonomisch dragen te demonstreren. 

LET OP: Omdat ik op 1 december opnieuw moeder ben geworden van een prachtige zoon en tijdens mijn verlof geniet van mijn gezin, ben ik de komende tijd niet beschikbaar voor het geven van draagconsulten. Voor goed advies en al je draagvragen, verwijs ik je graag door naar mijn collega "Draagmemmie" Josette Zwier.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met 0683616819
of vul het onderstaande formulier in. 

Geboortetraumaconsulent

Vanaf mei 2018 ben ik behalve draagconsulent ook geboortetraumaconsulent. Je kunt bij mij terecht voor zwangerschapscursusen, begeleiding bij angst voor de bevalling en herstelgesprekken om op een zachte manier negatieve ervaringen rondom de geboorte van je kindje te verwerken. Kijk voor meer informatie op www.geboortetraumaverwerken.nl  

 

In het kader van de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, wil ik je er graag op wijzen dat wanneer je contact met mij zoekt, je mij je gegevens geeft en ik genoodzaakt ben enkele hiervan (tijdelijk) te bewaren. Bij het afspreken van een consult stuur ik je daarvoor een toestemmingsformulier. Klik op onderstaande links om meer te weten te komen over wat voor gegevens ik van je verzamel, met welk doel ik dat doe en op welke manier ik je gegevens bewaar.

Volledig privacystatement          Overzicht van verzamelde gegevens